jbird, evo jedan hint - zovi telefon prodaje, odmah se javljaju. Ja sam ih prije zvao zbog pucanja veze i ok, rekli su da će doći i da će me nazvati prije toga. Ništa,ja čekam,čekam i čekam... Nazvao me jedan dječarac koji nije ni znao zašto zove. Pita me nekakva nebulozna pitanja na koja mu strpljivo odgovaram. U redu,kaže on, doći će ekipa. Kada ih mogu očekivati,pitam ja. Javit će vam se dečki. I naravno dečki se ne javljaju niti dolaze. Nakon desetak dana me opet isti dječarac zove i opet mi postavlja ona ista pitanja. Ja nešto radim na auti i gubim strpljenje. On me nešto pita,ja odgovaram,onda tišina nekih dvadesetak sekundi...ponovo pitanje...ja mu kažem da me ne zeza da sam već dva puta na sve ovo odgovarao. Dečko kaže da će dečki doći i da će javiti prije toga...
Nakon možda nekih tjedan dana dečki dolaze a meni par dana prije rikne mrežna. Oni meni ostavili novi (stari) modem. Ja kupio mrežnu,sve spojio. Nakon toga mi je veza pucala ali malo rjeđe. Više ih nemam živaca zvati. Kad skidam sa jdownloaderom sa premium accountom ili torrentom brzina je maximalna. A na pucanje veze sam se naviknuo,kao magarac na batine...