View Single Post
Staro 05.10.2011., 09:02   #1928
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Koji vic je ova igra. Zanimljivo je kako nitko od vas to nije komentirao.

Flashlight te zaslijepi po danu na nekih 10m. Itko tko je imao iskustva sa svjetiljkama (XD) zna da to baš i nije tako. Sniper scope ima pre glupi efekt, ali ok, bar možeš vidjeti kampera. Nož je opet malo zeznut, ali barem nema više auto aima koji zezne i knife flyinga. Tu je naravno i mali miljon drugih bugova poput pucanja kroz zidove.

Da ne spominjem da ti health padne instantno sa 100% na 0 zato što je hitbox sistem na klijentu (igraču) a ne na serveru, tako da me netko komotno ubije, pošalje podatak serveru da sam mrtav, prije nego što meni server pošalje podatak da me netko ozlijedio i onda jednostavnom umrem bez da uopće vidim da itko puca po meni. Komotno možete izrešetati cijelu neprijateljsku ekipu s leđa zato što nitko nema šanse reagirati.

Naravno, hitbox na klijentu omogućuje i super situacije, tipa ja sam nekih 2m iza covera, i onda tek umrem. U stvari, što veći ping netko ima, to bolje za njega. Pošto, tak i tak, kad netko počne pucati po tebi, nemožeš reagirati, a ako imaš ogromni ping, barem imaš više vremena za ubiti neprijatelja koji se odavno sakrio iza nečega.

Da, dodali su preskakivanje zidića, bravo, samo je netcode tolko loš da nitko sa imalo soli u glavi to neće igrati. Koja poanta je igrati pucačinu kad moj protivnik nema gotovo nikakve šanse reagirati na moj napad niti ja na njegov?

Da ne spominjem da je hit registration u BFBC2 ostao nepopravljen kolko već godina? Zašto bi oni to išli popravljati u BF3 kad glupi ljudi svejedno kupuju?

Najbolje od svega, DICE je obećao kako će optimizirati netcode, popraviti ovo ono, a ništa. Ljubitelji igre tvrde kako je to beta, i da će sve biti popravljeno kad igra izađe, ali budimo realni, to je konačni proizvod, a beta je samo reklama da privuče igrače, umjesto šansa da poprave kod, kao što bi trebala biti.
Viperus je offline   Reply With Quote