Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT
Danas u jednoj rundi kao napad prorusham u tunelu do B planta, legnem i pokusam plantat, kad ono krene plant i krug mi se pocne punit do cca 10% i nakon toga prekine.... prvo sam pomislil da sam slucajno pustil tipku E. Probam ponovno i nis, cijelo vrijeme se popuni mali djelic kruga i stalno brika ko da brzo stiscem E (fejkam :P ). Tijekom te moje "borbe" sa B plantom dolazi neko ih mojeg tima i lola plenta instantno od prve
Jel moze neko objasnit u cem je finta? Bug ili je nekaj drugo u pitanju?
Pozz
|
to je meni osobno valjda najiritantnija stvar (a stvarno ih ima brdo), čudi me da nije nitko komentirao - to se dešava kad se netko iz tima zaleti u tebe i jednostavno ti prekine plant i krene sa svojim; dok ti skužiš šta je, majstor je već gotov. okej, isti smo tim pa je zapravo svejedno tko je postavio, no
ne mogu riječima opisati kako me to naživcira: totalno sam loš i polomim se dok uspijem nekako dopuzati do A ili B, i onda neki tenkre dotrči i zajebe mi plan (a ono, lijepo se vidi kad netko započne postavljati) .
nije mi jasno to s guranjem (jel bug ili feature), desilo mi se preko nekoliko puta - npr. zalegnem i taman da ću malo proviriti iza ugla, i neko me doslovno
izgura pred nišan i bam.