Citiraj:
Autor trouble
Ja sam fino odgojen zagrebački mladić pa sam opet skurio baklje(i sebe,nažalost,to ide jedno uz drugo  ),al mi nebu neki zaprešićanec govoril kaj bi mene trebalo il nebi....drž se ti svog Inkera i njihovih navijača,ostavi nas na miru boga ti 
|
Ti si sve samo ne odgojen, it onda nisi navijač, ti si običan huligan kojeg treba dobro ispendrečiti pa će malo razmisliti o svom životu. Dao bog da ti čitav
život gasili baklje u dvorištu, pa možda promjeniš ovaj uskogrudan i plitak način razmišljanja. Ako imaš 17 godina, oprosti, onda je to normalan način tvog razmišljanja, ali mislim da si jednostavno samo ostao na toj razini.
Kao što rekoh, nemam ništa protiv paljenja baklje, ali onda neka se ta baklja ugasi kako se i upalila, a ne kurit tuđe stolice jer ste vi buntovni i mrzite mamića. Mrzi ga i ostatak normalnog naroda, pa se ne likuje i ne izigrava pametnjakoviće. Vi ste jednostavno toliko frustrirani životom da vam je to očito jedina stvar gdje ostajete zapaženi.
http://www.youtube.com/watch?v=_nUVj...eature=related
Ovo su navijači,i ovo je navijanje, vi ste samo jadna hrpa huligana, ološ društva koji treba iskorijeniti.
I ti onda kažeš da si purger ili nešto, purgeri su kulturni ljudi, pitaj si pretke, siguran sam da će ti znati nešto više o tome reći