View Single Post
Staro 04.10.2011., 20:25   #297
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ne smetaju mene baklje (naprotiv) ali me nervira prekidanje utakmica.
X...pogotovo na poljudu kad bura to razbuca tak da nevidim pola terena. Mi zato kulturno gasimo na čemu imamo

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Slazem se
trouble,argument odlaska ili neodlaska na stadion i oni tamo to rade pa zasto nebi i mi,toliko je tanak da ni ne postoji.Pogledaj ovaj tekst...to je tebi normalno?
Nemoj me tjerat da Jurišića čitam,od samoprozvanog košarkaškog eks(p)er(t)a do velkog poznavatelja nogometne scene u R'vata

Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
nije istina, nisu rekli da su stolice nezapaljive već samogasive. prvo izgore te se ugase
Mislim da je to promjenjena priča sad kad su se neke otopile,nisam siguran al sam uvjeren da je tako

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Naravno da nema predvidenih kad tome nije mjesto na stadionu!!!!

Ko da ja kazem, kak nema predvidenih mjesta za odloziti aktiviranu rucnu bombu u Konzumu, nije moj problem, ni tvoj, ni naš...

Ideš u krajnost, činjenica je da su to neodgojeni debili koji ne zasluzuju nista vise no dobro ispendrecenje po ledima, nikad nisam podrzavao unistavanje tude imovine, cije god bilo.
A šta ti znaš šta je predviđeno ili nije kad svijet promatraš iza svog tog monitora i tastature? Kad bi znao da se bakljade u Ex-Yu upriličuju od 55. godine i nisu zabranjene do zadnjeg dana te bivše države? Pa i u našoj novoj i bajnoj HR su olfo zabranjene tek zadnjih par godina kad cijeli svijet promatra kako smo prisiljeni obavljat fellatio svim granama EU i svijeta,pa tako si i nekakav Platini dozvoli solit pamet Jospoviću. Dok su istom Platiniju u Grčkoj objasnili ti isti predjednici da si ode popapat Gyros i suknut Uzo ili dva.

Usporedbe ručne bombe i baklje....to govori sve ja mislim,car

Ja sam fino odgojen zagrebački mladić pa sam opet skurio baklje(i sebe,nažalost,to ide jedno uz drugo ),al mi nebu neki zaprešićanec govoril kaj bi mene trebalo il nebi....drž se ti svog Inkera i njihovih navijača,ostavi nas na miru boga ti
trouble je offline   Reply With Quote