Tema: Rage
View Single Post
Staro 04.10.2011., 20:05   #92
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Sorry momak, ali ovaj dio jednostavno ne stoji i notorna je glupost. Ili su se "zakoni fizike" i hardware promjenili u zadnjih nekoliko mjeseci

Igra za PC je najbalansiranija stvar koja je izašla u zadnjih ohoho godina. Jedini koji se kvalitetom i optimiziranošću mogu približiti su momci iza Unreal enginea koji koriste malo drugačiji pristup, ali svejedno rade dobar posao.

Jedino ako si ti očekivao neš što će kuriti GPU ala Crysis. Onda si krivu igru čekao.

Odo ja na rođendan, pa onda kad se vratim malo janpi Ragea igrat :P
Ajd prvo probaj igru pa onda pricaj o optimiziranosti i bilo cemu slicnom. Texture se loadaju sa zakasnjenjem, nema nikavih opcija osim aa i rezolucije a nije da nema primjedbi o performansama, navise veselja sa perf. ima ekipa bas sa radeonkama i to ne zbog loseg drivera.
Sama igra nije losa ali su si mogli dat truda i odradit bar tekssture na vitalnim stvarima a ne da idem stisnut gumb kojeg jedva mogu nac u svoj toj razmazanosti materijala i takvih brdo primjera. Obicno me ne smetaju takve stvari jer ih ni ne skuzim ali ovdje je preocito. I niej bas da sam nesto ludo cekao ovu igru. Puno vise me zanimaju neke druge koje dolaze uskoro i koje nece bit bas toliko "ocite".

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.10.2011. u 20:17.
MAGARAC je offline   Reply With Quote