View Single Post
Staro 07.03.2005., 22:24   #46
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Da večina ljudi ima žnj TV-e. Slika katastrofa. A i najbolji loewe opta može popušit *khm* nekom Sasmungu/LG monitoru po kvaliteti slike. Ja i dalje držim da je PS samo za igranje i ništa drugo. Ovo nabrojano od strane Bubbe je "recimo" disktabilno, ali činjenica je da je on vrlo vjerojatno jedini tulipan u zemlji Hrvatskoj koj to zna. Vidio sam i ja zanimljive koncepte "super" računala baziranih na PS 2 povezanim u gridove vođenim linuxom koji su pometali pod sa PC-ima (cijenom narafno, opet ono uloženo dobiveno), ali kao što kažem "diskutabilno". Za mene je PS2, ako imaš PC na kojem se možeš igrat bačen novac. Idiotarija koja nema svrhu, e sad ako nemaš PC i gameboy posluži, jel tak?

Po meni je ova rasprava nadalje ubiti bezveze. Svi možemo pisat romane i neznam kaj sve ne i svako bu na svoj način u pravu (Al Bubba je uvjek u pravu, ko i moja mama, da nisi ti žemsko možda?) tak da mislim da je bezveze da se dalje raspravljamo.

Moram priznat da me bubba potaknul malo da pronjuškam po webu, ak je istina 10% ovoga kaj je napiso, to je več puno.

Fleks je offline