View Single Post
Staro 04.10.2011., 17:04   #1901
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
ne tražim previše da na nenativnoj rezlouciji sa svim postavkama na low imam pristojan frame rate. diablo 3 koji će izaći brzo će radit na max postavkama na kompu starom 3 godine.. pa mogu ocekivat od bf3 da radi na low kako treba na kompu starom 2 godine.
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
ne, koga boli k. za moj SLI...
mozda nisi primjetio, ali imam malo vise od 13 godina da bi se hvalio kompjuterom kojeg mi mama kupila

hocu reci da svi zele igrati igru koja super izgleda, a da koriste hardware iz 80-ih
ne znam šta ti nije tu jasno..

puca mi ona stvar za grafiku kakva je. bitno mi je da je igrivost na razini, tako da ne patim od ikakvih low mid ultra sranja. samo da je pristojan rejt na kakvim god postavkama.

edit: jasno mi je kako računalna industrija napreduje, ali je nedozvoljivo to da sam ja pred 2 godine kupio jak komp, da sam do prije godinu dana igrao sve na max postavkama, i sad nakon dvije godine da mi komp nije dovoljno jak da pokrene sve kako treba na low postavkama uz rušenje nativne rezolucije.. nije danas problem napravit igru da izgleda fotorealnistično, problem je to sve optimizirat da ima nekakvog smisla.

Zadnje izmijenjeno od: Danko86. 04.10.2011. u 17:09.
Danko86 je offline   Reply With Quote