View Single Post
Staro 04.10.2011., 17:00   #65
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
ot: konkretno sto se tice instrukcija, problem se javlja kada sve vise profesora odrzi svoje predavanje na satu a 'za sve nejasnoce se ucenici/studenti mogu javiti poslje na taj i taj br. moba'.
A i trebamo biti svjesni da je doba kada je sat instrukcija bio 50kn daleko iza nas.

Ista stvar kao i sa doktorima, 'nemamo vremena bas sad za pregled ali popodne mozete doci u tu i tu privatnu ordinaciju'.

Nitko mi ne moze ovo osporiti jer govorim iz vlastitog iskustva.

Isto tako, kada netko otvori svoj obrt, to bi automatski trebalo znaciti (ako je osoba strucna i ima nekakav cilj koji ga vodi ka uspjehu), da ce se netko vise truditi i pokusati ulagati u svoj posao.
Dakle, samim time bi trebali dobiti kvalitetniju uslugu.

Ovo mi također nitko ne moze osporiti jer sam i sam vanredni student i zbog nemogucnosti pohađanja predavanja primoran sam ponekad uzimati dodatne instr., na svu srecu upoznao sam ljude koji drze svoj obrt i bave se iskljucivo davanjem instrukkcija i sasvim je druga prica od zivkanja bivsih profesora koji ce te doma nauciti samo određeni tip zadatka i uzeti 200kn dok popijes casu soka.

S kolegom housel-om se ne mogu sloziti vise, lakse je spicit krizni porez na nase place i kaznu nekom balavcu jer je imao joint u džepu da bi se mogao isplatiti pothvat managera godine i financirati nova nogometna nada nego valjano provesti neki zakon.

Uostalom zakoni u ovoj drzavi su za papke, pravi igraci su malo iznad.

Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 04.10.2011. u 17:14.
bluefluid je offline   Reply With Quote