Citiraj:
Autor Mad_Duke
Dalje od WD blacka nećeš doći od klasičnih diskova za ovo kaj ti treba. Sve iznad toga će imati mizerno male napretke, a da ne pričam kako mnogi velociraptori i ostali iznad 7.2K okretaja (jer to je ono kaj tebi treba, ne sekvencijalna brzina) koštaju koliko i SSD-i danas. Tako da šparaj i uzmi neki 120 gigabajtni koji bi ti trebao pokriti OS, programe i te dvije igre. + luft
On a side note. Ne znam koliko ćeš osjetiti u tim igrama. Zašto sam rekao FPS. Zato što na FPSima zbog načina igre (prolaziš kroz hodnik koji je dizajniran da sa svim teksturama dobro namuči tvoju grafulju (odnosno da dobro izgleda), uleti ti par neprijatelja, ti izađeš iz prostorije u novu i pogledaš desno. Tamo se nalazi tekstura koja možda nikad nije bila "potrebna" a engine igre nije procjenio da ju treba unaprijed pripremiti i komp ti predstavlja njegovu low-res verziju te mu treba određeno (kratko) vrijeme da dohvati high-res teksturu sa harda i proslijedi ju putem do GPU-a.
Ali shvati da ovo sve kaj ja pričam su jaaako kratka razdoblja. Najvjerojatnije neprimjetna u tvojem tipu igara gdje bi jača grafička sa jačim AA-om i poglavito AF-om puno više značila Tako da ako ti predstavlja SSD zamjetan ulog. Nemoj ići na njega. Nećeš se preporoditi IMO
|
upravo onako kako sam i mislio...samo sam htio da mi netko kaže :-)))
inače, svoju grafu (GTX470 twin frozr2) držim na 750 mhz (jezgra), pa tako kupovina GTX570 nema smisla a GTX580 je preskupa......dakle ja nemam što upgrejdat...izgleda..