Tema: Dead Island
View Single Post
Staro 04.10.2011., 11:53   #129
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Genijalna igra.
Malo paradoksalno da mi je mačeta skoro pa neupotrebljiva nakon 5 minuta, ali dobro. Sad imam velik inventory (18 itema max) pa nosim 5 nabrijanih mačeta (večina shock), Sledgehammer, impact mod palicu, kalaš ili M16 te nabrijani pištolj.

Inače igram sa kineskinjom, sharp weapon expert, glave padaju a udovi lete nezdravi
Mačete pogotovo korisne kod thugova - odsječem mu ruke, sagnem se i udri po nogama
Trenutno lvl 32-33, obavio prvih par misija u džungli.

Inače igram igru skoro skoro od izlaska, ali zadnjih 7-8 dana na pauzi. Malo se zasitio, no ubrzo ću ponovo nastaviti da ju završim.

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Igra je solidna sa SP-om, ali tek coop sa frendom prikazuje igru u punom sjaju
Sa frendom da, no meni stalno uletavaju u igru neki random česi i rusi (uvijek zaboravim ugasiti onu opciju da mi ne upadaju u igru), pa igra automatski u dvoje postane teža, zombiji imaju više HP-a i jače udaraju, a lik što bi trebao biti blizu mene (ipak je coop) je kilometar dalje i ide solo.

Onda dropam iz coopa i nastavim dalje sam.
Još jedna stvar što me živcira je respawn. Umro sam gro puta samo zato što ako jednom umrem (dogodi se) pa me respawna među 10 zombija koji me u roku sekunde opet ubiju, i tako opet i tako opet. To mi se dogodilo puno puta, pa na konto toga imam 60-ak deathova i o-ho-ho para izgubljenih zbog toga.

Inače sve ostalo super, igrom sam oduševljen i sa zadovoljstvom sam ju kupio.