Igram od prvog dana early bete (hvala MOH

) i ni sam neznam jel mi smrdi ili miriši.
Za početak, svatko tko kaže da je ovo "novi Battlefield 3" se zavarava. Ovo je čisti BC3 sa puno ispravljenih dječjih bolesti od BC2. Pozabavili su se balansom, maknuli puno exploita koji su uništili BC2 i tu su napravili dobar posao. Well done DICE.
Engine je praktički isti - tu ne mislim na grafičke sposobnosti nego na gameplay koji dopušta i mehaniku igre.
Igra je poprilično lagana. Ako imaš iole sposoban squad rejpat češ cijeli protivnički tim i proči prvu etapu Metroa u roku 3-4 minute, iduču etapu možda malo dulje (dok se probiješ kroz M249 kempere koji se izležavaju na tračnicama), a ostale dvije etape isto kao i prvu.
Tu opet dolazimo do problema - sposoban squad je vrlo teško naći jer se svi brinu za vlastiti K/D ratio s ne na objective, no na to smo već navikli kod BF publike i to se skoro neće promjeniti. Nadam se da će se moći birati squad a ne da me igra ubacuje u squad random imbecila koji čuče u grmu sa LMG-om.
Mapa nije loša, no nije ni ništa posebno, ali siguran sam da će ostale biti prava stvar.
Caspian border sam igrao dosta dok ju nisu maknuli i sa 64 igrača u beti je to kaos. Leteči tenkovi, teleportacije, nevidljivi protivnici itd. Nisam ni očekivao bolje sa obzirom da je Caspian border bila test mapa tako da ovi problemi nisu za zamjeriti u ovom trenutku.
Ali inače mapa je vrlo dobra i vjerujem da će biti među boljima u punoj igri.
Inače na performanse nemam previše zamjerki, CPU na stranu GTX275 ju prilično dobro vuče - 1920x1080, medium postavke i ide na 40-60 FPSa
I par SS-ova za kraj:
Nije beta ni počela a već kemperi isprobavaju omiljena mjesta -
Onda sam se i ja popeo da vidim kak to izgleda i brzo se vratio u borbu -
Malo nebuloze - mrtav a živ
I na kraju posljedica igranja sa Hrvatima je čitanje ovakvih komentara -
Čudo jedno kako se takvi nađu zajedno i pokazuju kulturu.
EDIT:
Pitanje, jel vi imate u video settingu opciju rezolucije 1680x1050 - 60Hz?
Ja nemam, imam samo tu rezoluciju uz 59 HZ-a, što kad odaberem baca bijeli screen flicker svakih 20ak sekundi.