View Single Post
Staro 07.03.2005., 21:06   #35
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by gospar
ja samo znam da su neki vanzemaljci ovdje izjavili da se na PC i PS2 moze podjednako igrati i da to pokusavaju potkrijepiti nekim argumentima? moj odgovor je dat na temelju takvih izjava i na temelju NASLOVA ovog topica. PS2 nema nikakvu funkcionalnost za bilo koga tko ima vise od 2 godine starosti.
To sto je tvoj jedini doticaj s operativnim sustavima bio Windows XP je samo, iskljucivo, ekskluzivno, i koliko god jos pleonazama mogu nabrojati, tvoj problem.

Citiraj:
A a sto se tice ulozeno dobiveno, recimo da PS2 kosta 100kn ja nebi taj novac davao jer za to ulozeno ja kao osoba koja se ipak ozbiljno bavi igranjem zadnjih 10 godina nedobijam nista sto meni treba.
Wow. Strasno. Osoba koja se _ozbiljno_ bavi igranjem? Zelis reci da si profesionalac?

Inace, netko je napomenuo, FF, MGS, GT, Teken i slicne igre, pa ljudi na PS mogu reci da se i oni "ozbiljno bave igranjem".

Citiraj:
da pojasnim scenariji potpune neozbiljnosti i debilizma sto se tice konzola. prijatelji ulaze na vrata od sobe, osobe koje nikad u zivotu nisu vidjele racunalo niti ga znaju upaliti. stanu kraj mene i pitaju a sto to igras daj meni malo... moj odgovor eno ti tamo playstation neshvacas ti ovo.
Intelektualna superiornost je ocita. Sto si zelio reci ovime?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline