Citiraj:
Autor T0mB1ll
neznam za vas, ali to je jedno GOVNO od igre.. jes da imam malo slabiju konfu, al igra je tolko neoptimizirana da je neigriva... non stop me ubijaju iza zidova i kamenja, ispucam hrpu metaka u lika, on nakon sekunde tek pada, a nekad ga ne ubijem nego on mene sa jednim metkom nakon što sam sve ispucal u njega.. ping mi je dobar, a lagga mi svaki čas u igri.. krenem, i najednom sam hoda i okreće se.. driveri su zadnji..
i da, dok završi mapa, i kad mi se prikazuje oni ačivmenti, zvuk krcka i šteka...
nisam ni kanil uzimat igru jer nisam pri parama, al da ih i imam, nebi ju u ludilu kupil..
goru igru nisam igral godinama..
|
uglavnom se slažem, ali da nisi goru igru igro godinama, kenjaš.. igra nije toliko loša sama po sebi, koliko je neoptimizirana i preprepuna bugova..
do izlaska nece sigurno biti optimizirana niit bolja.. trebalo bi im jos min pola godine da se kolko tolko to sve srihta.. sta mislite da oni kad su interno probavali bf3 u studiju da nisu imali ove bugove?!?! naravno da jesu, samo nemaju vremena/neznaju to popravit..
i opet na kraju cu pojest govno i necu otkazat preorder, jer eto, nabrijavo sam se na igru dosta dugo. al ovo sto je pokazano je onako, srednja žalost.
i ja u jedno 70% slučajeva gidnem od jednog metka?!?! sad mi je malo jasnije do čega je to