View Single Post
Staro 07.03.2005., 19:49   #26
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by gospar
ja samo znam da su neki vanzemaljci ovdje izjavili da se na PC i PS2 moze podjednako igrati i da to pokusavaju potkrijepiti nekim argumentima? moj odgovor je dat na temelju takvih izjava i na temelju NASLOVA ovog topica. PS2 nema nikakvu funkcionalnost za bilo koga tko ima vise od 2 godine starosti. A a sto se tice ulozeno dobiveno, recimo da PS2 kosta 100kn ja nebi taj novac davao jer za to ulozeno ja kao osoba koja se ipak ozbiljno bavi igranjem zadnjih 10 godina nedobijam nista sto meni treba.

da pojasnim scenariji potpune neozbiljnosti i debilizma sto se tice konzola. prijatelji ulaze na vrata od sobe, osobe koje nikad u zivotu nisu vidjele racunalo niti ga znaju upaliti. stanu kraj mene i pitaju a sto to igras daj meni malo... moj odgovor eno ti tamo playstation neshvacas ti ovo.
Uff, gospar, gospar, kužim ja što ti želiš reći, ali zaboravio si jednu stvar : O ukusima se ne raspravlja!!! Dok su za tebe igre na konzolama glupe, za druge su glupe igre na PC-u.....i tako u krug.I istina je da se može igrati na Ps-u kao i na PC-u, samo ovisi o igrama koje neki covjek preferira.Aj mi reci primjer za neku tučnjavu na PC-u, zato jer ja to možda volim.Na PS-u ih ima puno, poput tekkena itd. neda mi se nabrajat.Ima još nekih žanrova koji dominiraju na PS-u, kao što strategije dominiraju na PC-u, što znači da tvoje izjave baš ne vrijede..Napominjem još jednom kako ja nemam PS, niti sam mnogo igrao na njemu, ali čini mi se da sam ja tu jedan od onih koji imaju širok pogled na svijet.NHF

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline