Prčkan po setupu (
dakle u garaži sam) da prijeđem više tu kišu, kad ono;

nakon toga uđen ponovo u igru, a igra me izbaci čim je počla kopat po sejvu... Najs

Al pošto san upoznat s tin GFWL sranjima još od lani kad god izađem iz igre napravin kopiju sejva, tako da san se vratija natrag i pazi sad, Kanada nije više kišna

Aj, bar nešto
Kanada - Q - 1:10.892
Kanada - R - 20% - 1:11.469
Postavke;
Front/rear wing angle: 5, 5
48-52, standard
balans 9,9
Suspension 5,5 / 8,8
Getriba, prvih 5 brzina maknuto za jednu vrijednost desno, 6,7 za dvije. Razlog je taj što na onom pravcu pred cilj sa defualtnim postavkama dođe uz DRS/KERS na pola pravca već na 315 pa lupa blokadu i gubi vrijeme samo tako, s ovim mojim postavkama ide i do 330, šta je taman, možda malo i previše jer nikad nisan brže od 325 išao. Za utrku se vrijednosti mogu malo smanjit (za 1 ili 2 lijevo), za dobijanje veće akceleracije, jer u utrci teško da ćete ić 328
Utrka teža od očekivanog, napravio sam 2,3 pogreške, imao i piruetu u zavoju 4 s kojom san izgubio 2 mjesta, spasilo me šta su oba išla relativno brzo u boks (4 krug), a ja san super meke gume razvukao do 6 kruga

Kasnije se Alonso izgubio, a Webber nakon mog pita kasnio 8 sekundi, šta se dogodilo, ne znam. Inače soft gume meni nisu imale ništa slabije performanse od supersofta, osim u jednom/dva kruga max, al tad ih skroz uništiš ako ideš na nož. Soft mi se pokaza dosta brz i trajan, a pošto se auto ispraznilo od goriva, nekako sam i bolje išao
E da, Monaco je bija prije kanade...starta 17ti, završija u zidu