Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Kakav je zvuk zvona i slusalice za razgovor? Jel barem kao na u8150 modelu koji ima odlican zvuk?
Kakva je kamera,jel losa kao na U8150? Nije stvar u pixelima nego je kvalteta kamere stvarno losa na 3.2mpx u8150 modelu.
|
zvuk zvona je glasan gro i nije los (nije kristav itd) slusalica je ok glasna al nekako je manje "ugodna" od ip4 ako me razumijes
Kvaliteta kamere je prolazna neznam kak bi to opisao sa time da postoji costum rom di je upotrebljen software za turkcell 20 i navodno je kamera dosta poboljsanja. Budem updejtao topic sa novim linkovima
Citiraj:
Autor Home use
|
Home use tnx budem pregledao mozda bude sta zanimljivog
Citiraj:
Autor khm
Zanimljiv telefon.
Ovako dizajnerski gledano meni najviše smeta sjajni plastični dio okolo telefona posebno izražen na doljnjem dijelu, odaje dojam jeftinoće i kiča, bolje da je neka matirana plastika.
Zanima me koji bi bili konkurenti ovom telefonu, Optimus P500, Galaxy 3, još koji?
I zašto je Huawei (jbt naziva) bolji izbor?
|
meni je bas taj plasticni dio zanimljiv jer se razlikuje od mase al opet sto ljudi sto cudi sto zena dvjesto ...
Galaxy5
a cuj huawei je po meni bolji iz razloga sto ima veci ekran, ubojicu cijenu jer za 100kn vise mos otljucati uredjaj i za 845kn imas slobodan uredjaj za koristenje sa bilo kojom karticom, ima dosta costum modova koji dodatno ubrzaju mobitel sa time da je napravljen i cyanogen mod.