Španjolska, staza koju ne obožavan, ali je onako jako dobro poznajem, tako da san danas nakon svega 2,3 kruga počea pravit konstatna vremena. A nakon ovoga;

...definitivno san odlučio stavin Legend
Postavke:
Front/rear wing angle: 8,8
48-52, standard
balans 6,6
Suspension 6,6 / 8,8
Getriba - Prve tri brzine skraćene za 1, 4. i 5. povećana za 1, 6 i 7 za 2, s tim sam dobio veću konačnu brzinu jer bi mi inače na startnoj ciljnoj ravnii uz DRS/KERS blokada počela lupat 500 metara prije zavoja pa sam gubio skoro i sekund tako...
Q - Legend - 1:17.974
R - Dry - 50% - 1:20.310
Dogodi mi se ovo sranje
pa sve iz početka...
Opet san se zajeba s gumama, iša san meke, meke, tvrde, što se pokazalo lošom taktikom, jer prve meke su mi od treninga ostale na 85%, a ja san ih još razvukao na 9 krugova, pa sam u tom 9. krugu prednost koju sam stekao nad Buttonom od 7 sek doveo na 0, skupa smo ušli u boks

Onda sam išao opet na meke, al ovaj put nisan imao tako dugu dionicu, nego sam išao mijenjat već u 16 krugu, računan tvrde će izdržat, izdržale su, ali jedva... očekivao sam više od njih iskreno... Idealnije bi bilo meke (7, 8 krug max), tvrde (koliko idu) pa meke do kraja. Al otom, potom...dogodine
AI je na Legend prilično kompetetniji, i dalje ima problema sa pretjecanjem jer vozi kao po jajima, ali se zato jebeno brani, nakon 2. izlaska iz boksa sam izaša treći, ispred mene su bili Alonso i Schumacher na već skoro 10 krugova na starim mekim gumama i ono ja sam ih imao na nišanu, pogotovo kad san zagrijao svoje gume, ali ih nikako prestić, jedva sam to nekako uspio nakon 3,4 kruga, jednog na vrhu one uzbrdice, pred zavoj 4 koristeći KESR cijelom uzbrdicom, drugog na kraju pravca pred zavoj 10 (za to izvest treba jebeno izać iz zavoja 9) i opet iskoristit sav KERS. Na startnoj ravnini im ne mogu ništa, nisam ni ove za cijeli krug uspjevao stić, jednostavno auto nema snage...