View Single Post
Staro 07.03.2005., 13:34   #20
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Tako su neki zadebilili, da covjek ni nezna više kaj bi bilo pametno za napisat!

Bubbu ne poznajem niti sam ga ikada vidio uživo, ali 100 % podržavam njegovo mišljenje o PS2.Dotičnu konzolu nisam nikada imao, a malo puta sam se čak i igrao na njoj, no uvijek me privlačilo neko čudo poput nje.Iz dana u dan, već (neznam koliko točno godina, ali dosta), dosta vremena izlaze nove kvalitetne igre za PS2, koje mogu igrati i oni koji su kupili konzolu u njenim samim početcima i oni koji su je kupili jučer.Ja to sa svojim kompjuterom nemogu.Kada ćemo već o postotcima, ja se dam kladit da 50 % ljudi u hrvatskoj ima kompjutere doma za zabavu(iliti kao središte multimedije u svome stanu) i čak i oni koji nemaju bog zna kakva
primanja za te su kompjutere izdvojili preko 5000-6000 kuna.Za njih sa sigurnošču možemo reći da su se masno zajebali i da su mogli imati PS2 za 3x manje novaca koji bi obavljao sve funkcije koje su njima potrebne umjesto PC-a.Naravno da je PC kvalaitetniji i može dosta toga što ova konzola nemože ali ja mislim da je pitanje u anketi isplativost svega toga.Zato svi koji su došli srat kako bi kupili rađe kompjuter od PS-a neka si zabiju taj isti PC u guzicu i neka počnu pisati postove vezane uz naslov teme, jer jebem ja sve PC usere koji se služe nekim njegovim mogućnostima samo kako bi ostavili svoj trag na tim područjima.Njih smatram običnim psima koji pišaju da označe svoj teritorij.Točka.

EDIT: Hmm, ovo sam zaboravio komentirat:

Originally posted by gospar
>nebi se slozio s bubbom iznosi neke >gluposti. prvo koga boli za novac? jel >imam jel sam zaradio jeli se hocu igrati >najbolje najkvalitetnije moguce evo >$$$$$$ tetak imbecil ferid iz bilo kojeg >hgsrota daj mi to to i to i fuck off, >mislim sta se uopce prica o novcu.
>imao sam/imam game boy, super >nintendo, psx sve je to sranje.

Gospar, daj pogledaj uopće o čemu se radi, citiram Fleksa " Bolje na PC-u il na PS-u gledajuči performanse,ULOŽENO DOBIVENO , funkcionalnost..."

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline