Vozija kinu po heavy raining cili vikend, za razliku od onog debakla jučer, danas san odveza kolko-tolko solidna vremena, ali neman ja živaca vozit kišu, pa san utrku limitira na 3 kruga...
Krenija 7. sa vremenom 1:46.172, u utrci bija 6 na kraju sa najboljim krugom od 1:46.980, neloše. S tin da san igra 20% razbija bi se sigurno, garantiran

Postavke...a svašta san prčka, suma rumarum je
Front/rear wing: 8, 10
45-55, standard
balans 4,10
Suspension 3,3 / 8,8
koji mi je neloše radio, uz solidnu kontrolu gasa dalo bi se odvest dobre krugove, samo mene ubija trzanje volana, nisan navika vozit ka po jajima i ono, letim stazom, doslovno
Turska...uf...
Practice me ubija, staza je klizava masu, plus tvrde gume, katastrofa, kližem se kao po kiši. Auto san nekako podesija za spore zavoje i solidno prolazim sektor 1 i 3, ali zavoj 8 me ubije, tu gubin po sekund, sekund ipo, morat ću malo korigirat setup jer ovako završavam 13ti sa skoro 2 sekunde zaostatka,... Ali sutra, danas san već umoran.
I da, brzina ovdje stvarno dolazi do izražaja, na onom pravcu nakon zavoja 10, odma otvorim DRS i prolazim zavoj 11 sa otvorenim krilom jer je skroz blagi zavoj i auto mi počne lupat blokadu (cirka 315) pun k prije zavoja 12, a ako produžim brzine da dobijem krajnju brzinu iznad 315, onda pušim dosta kroz ona 3,4 spora zavoja na akceleraciji... Sve u svemu, da, ovo je možda i prva utrka u kojoj limit ovih slabijih auta baš dolazi do izražaja, šta u 8-mici, šta u konačnoj brzini...
Al dobro, kad se malo poigran s postavkama očekujen solidan rezultat