View Single Post
Staro 01.10.2011., 17:00   #1771
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
@Dearhclaw

Bf3 je nastavak Bf2 ne BC2. Ja neznam kolko puta ovo treba ponoviti....

Bf2=odlicnan u vozilima, zadnja zalost u pjesackom elementu.
Bc2, obrnuto odlicna inf borba/osrednja zalost s vozilima, vise akcijski orjentiran, manje mape+rush mod.

U Trici kako vidim ce valjda probat napokon napravit sve kako spada.

To sta bez obzira da je beta nece puno promjenit igru stoji, al nisi ni vidio nista igre. Ni CQ ni vozila po kojima je prethodnik bio poznat.

To da je lakse ubit nekog ne znaci da je slicnije codu, upravo obrnuto da nemos runNgunat, i da ce imat sporiji tempo. Slicnost si izvukao opet na temelju 1 mape, rush moda, 0 vozila.

E to stoji.... al stoji i da je dice izbacio desetak dobrih bf igara i da je otkad je foruma uvjek bilo kuknjave, a kako je ovo njnoviji i najeksponiraniji nastavak do sad, sad je i najvise.

Neznam, meni je pola sata caspiana promjenilo misljenje da su na krivom putu.
ja nisam ni rekao da je nastavak bc2 niti jednom rijecju
edit: ali nije ni nastavak black ops-a :-p
ali ne slazem se s runngun primjedbom, to sto je lakse ubit nekoga u trku, znaci upravo to da mozes run n gun, na upravo to se i zalim
ali to je i dobro i lose u jednu ruku, ovo je drugacije na taj nacin i mir
ako se nekome ne svidja ne mora igrati i gotovo
ali je slicnije kao cod nego kao battlefield serijal po tom pitanju
ja znam igrati i battlefield nacin i cod nacin tako da mi ovo ne smeta, ali bih volio ipak stari battlefiled osjecaj
meni ovako odgovara jbg, vise cu ljudi ubijat...

a vozila kao sto kazem nisam komentirao jer ih nema
a sto ne znaci da ce vozila biti losa i ne vidim kako ljudi mogu uopce povuc taj zakljucak
a ovo je igra di je bitna i pjesadija i vozila a ne, pa jbg ja cu sjedit u tenku u ovoj igri i necu nista drugo radit
ili ja cu fino cucat u avionu i gotovo, metka ispalit iz puske necu

pjesadija se ponasa kao u cod-u i gotovo
nije da ne znam igrat taj nacin, niti u se zalit na njega, takva igra i mir
a mislim da su i ciljali na to da bude bas takav gameplay upravo iz razloga da bi mogli ljudi koji cod igraju na isti nacin igrati i ovo
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote