View Single Post
Staro 01.10.2011., 16:33   #59
Mad_Duke
Guest

Ma, ja sam skočio malo jače jer sam alergičan na situacije kada se nečije znanje stavlja u drugi plan (nekad sa podsmjehom) dok ta ekipa svoje (drugačije) znanje diže u nebesa. Pogotovo kada veliki broj tih "ljudi sa velikim i važnim znanjem" baš bude to kaj si rekao. Razni PR-ovci, HR-ovci koji za 10% pravog obavljenog posla bu ostalih 40% niš ne radili, a preostalih 50% pričali kako su u onih 10% svašta napravili. Kada mi osoba koja programira u nekoj firmi za preko 7.500 kuna mjesečno se žali na to kaj mu je automehaničar naplatio preko 200 kuna satnicu za "tu sitnicu" koju nije sam znao napraviti... To mi se ne sviđa.
Nisam mislio da treba toljagom po ekipi koja daje instrukcije, nego sam jednostavno stava da ta osoba koja dođe kod nekog doma na 2 sata posla nije ništa vrijednija, privilegirana (ne bi trebala biti) u vidu "ovakvog zakona" naspram lika koji će ti doći doma vidjeti zakaj ti klima više ne hladi i popraviti ju za sat vremena. Ili bolji primjer, instalirati windowse na komp i sve posložiti, skinuti drivere, AV-ove...
  Reply With Quote