Citiraj:
Autor zen_sux
E drito to.
Svi suporeduju igru s bc2 ciji nastavak nije ,
na temelju 1 beta mape s 0 vozila.....
|
Pa sto ako ljudi usporedjuju s bc2?
Ljudi ponajvise i ocekivaju da lici na bc2 i da tu vrstu gameplaya
zbog bc2 vecina ljudi i gleda ovu igru, a ne zato sto im se svidja doom3
zasto bi npr usporedjivao s doom3, ili recimo s hexenom ili age of empires?
treba se usporedjivat s battlefield serialom i to je to, bad company2 je zadnje pa sto ne s njim?
bez obzira sto je beta, nece oni do prave igrice potpuno promjeniti ju i napraviti nesto potpuno drugo
kao sto nece ni graficki puno bolje izgledati s ultra danas i ultra kad izadje puna igra, tako da performanse koje se daju sada ce biti realne donekle
mogu oni naravno ubacit tesselaciju zescu pa da igra nikome ne radi, ali sigurno ce se moci ugasiti pa vrtiti na postavkama koje ce uciniti igru da izgleda kao danas i ima takove performanse
o vozilima nismo pisali jer ih ni nema, a pjesadije ce biti i u full igri tako da ovo drzi vodu za gameplay
meni lici na modern warfare 2 po gameplayu a vozila to nece puno promjenit za pjesadiju osim sto ce pjesadija vise umirat od eksplozija
edit: zaboravih reci za vrstu rape-a
recon ima za postaviti mobilni spawn point
postavi se kod njeprijateljskog spawna i udri
isto tako moze se i vidjeti neprijateljski mobilni spawn point, te kempati na njemu, kako se netko spawna umire
to vjerujem da ce se rijestiti nekako-i nadam se ujedno jer ovo je jako lose, probao sam jednom, ljudi su se spawnali i umirali dokle god sam imao metaka ja imao score 36 4 na kraju ili tako nesto bolesno
edit 2:
posto je lakse ubiti ljude ovdje gubi se onaj osjecaj, tooo ubio sam ga, kako je popio headshot
ili ljutnje, u majku mu kako me roknio samo
ovdje ladovina, puno se vise umiree i ubija, lakse je i sta, ubio te, nista ajmo dalje, dok bi u proslima, uu idem mu sad vratit, docu mu s ledja i ubit cu ga s repair toolom, majku mu njegovu kampersku