Počea i ja karijeru, jučer sam toliko puta zavrtio Melbourne da mi je ža šta je na kraju nisan igrao na Legend jer mi je bilo pravo neugodno kako san odma prvu utrku pobjedio

Uglavnon Williams je u igri, od pomoći samo auto mjenjač, lani san odabrao Lotus, ove godine nisan imao živaca
Melbourne Q - 1:26.655

Postavke one napisane gore, da sad ne ponavljam.
U utrci sam bija očajan, šta najbolje govori krug od
1:28.073, ali eto, nekako sam ostao drugi stvarajući ogroman vlakić iza sebe, AI je standardno neagresivan i na stazi ala Melbourne se (pre)lako branit.
Kuala Lumpur Q - 1:34.626

Postavke slične kao u Australiji, ne diram šta valja.
Opet pole

Utrku san odvezao solidnu, uz pametnu vožnju, dakle blokirajući ih na one dvije mega ravnice jer je to jedino mjesto gdje se odvaže na pretjecanja, relativno ih je lagano zadržat iza sebe, koristeći KERS i držeći se unutarnje strane uz kasno kočenje. Utrku opet slabije vrijeme, trema ili šta već
1:36.113
A onda san popizdija pa san stavija na legend i dobija ovo,
Kina P:
Nije kriv legend, koliko moj relijaški stil vožnje, tako divlje vozin da iman osjećaj da bi mi na kiši više odgovarala tipkovnica nego volan, a ni u pronalaženju setupa nisan bio od neke sreće, šta god podesim iman osjećaj da san na slickovima
Inače neveznao za ovaj debakl gore, razine težine su in vrh, profesional mi je onako, neću reć lagana, al definitivno niej teška kad s Williamsom uz ne bajne vožnje iman P1 i P2, a legend kad zavrtin buden 10ti.
Doduše nije problem šta san 10ti, to je realno mjesto Williamsa, problem je šta je igra tako napravljena da ako završiš 10ti na kraju nećeš dobit ponudu od nikoga jačeg, pa ćeš opet vozit za Williams, dogodilo mi se lani