View Single Post
Staro 07.03.2005., 11:02   #18
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Save as... Nitko ne kaze da ces na PS2 zaradjivat lovu grafickim dizajnom, 3d animacijom i slicnim. Ali da se za 2k kn moze raditi sve to i jos igrati, moze!

Citiraj:
Osim PC-a z siga imam jos jedan (Barton2600+,Gainward Ti4600,512Mb DDR,80Gb HDD... ) i 100 put mi je bolje igrat u LAN-u nego na podjeljenom (razlomljenom) ekranu PS2-neusporedivo...
PS Two ima Ethernet. PS 2 ima Firewire. Osobno sam svjedocio GTu u 8 igraca, IIRC (mislim da je cak bio nekakav Info ili tako nesto). Takve mogucnosti imaju dosta novijih igara.
-->
Citiraj:
Originally posted by E.T.
I Bubba ne pretjeruj. PS2 nema ni 10% PC mogucnosti. Objasni mi kako da radim web stranice, programiram, obradzujem fotografije, crtam(auto cad, corel), modeliram, radim animacije(flash,3dStudio max), prezentacije, pisem seminare, diplomske... na PS2...Da ne govorimo o nadogradivosti PC-a...
Prosurfaj kroz tekst. PS2 ima OS s kojime mozes raditi sve sto si nabrojao ovdje. BTW, Corel, 3dStudio Max, Photoshop? Daaaj, molim te, 95% korisnika to ne treba, a imaju ga na racunalo samo zato sto je susjed Perica 1337 hax0r pa ima to na CDu. A najveci domet im je Open-->Save as... Nitko ne kaze da ces na PS2 zaradjivat lovu grafickim dizajnom, 3d animacijom i slicnim. Ali da se za 2k kn moze raditi sve to i jos igrati, moze!

Citiraj:
Osim PC-a z siga imam jos jedan (Barton2600+,Gainward Ti4600,512Mb DDR,80Gb HDD... ) i 100 put mi je bolje igrat u LAN-u nego na podjeljenom (razlomljenom) ekranu PS2-neusporedivo...
PS Two ima Ethernet. PS 2 ima Firewire. Osobno sam svjedocio GTu u 8 igraca, IIRC (mislim da je cak bio nekakav Info ili tako nesto). Takve mogucnosti imaju dosta novijih igara.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline