View Single Post
Staro 30.09.2011., 17:49   #15
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor summus Pregled postova
U Mrak tarifi imaš 25 MB besplatno što je meni sasvim dovoljno za mail jer na mobitelu imam sinkronizaciju sa gmailom dovoljno da vidim kada dobijem novu poštu a net na mobitelu samo za to i koristi, baš jako rijetko za druge stvari (kada nisam na home network).

Ali najbolja stvar sa mrak tarifom je ta što tih 48 Kn koliko iznosi pretplata možeš u potpunosti potrošiti za pozive, mms....u hrvatskoj. Znači cijeli iznos pretplate možeš potrošiti, a ono što ne potrošiš prenosi ti se u slijedeći mjesec. Osim toga od 19h do 7h možeš svaki dan besplatno razgovarati sa svima unutar T-mobile mreže. U Ekstra total S tarifi pretplatu plaćaš 100 Kn i taj iznos ne možeš koristiti za ništa drugo to je samo pretplata......jedina prednost je to što si naveo ako koristiš internet jako puno na mobitelu.
Znam ja jako dobro sve usluge od t-mobilea. Neću ti reć zašt! Skužit ćeš.

Uglavnom kao što sam i rekao extra total s je super jedino ako potrošiš cijeli iznos mrak tarife (i više) i ako jako koristiš net na mobitelu.
Fora je šta svi mladi od 18 do 28 godina mogu preć na tu tarifu bez ikakvih uvjeta i ostvarit popust na pretplatu u iznosu od 50%.
Ovo se ajde tiće teme jer tu je tek neograničen internet promet.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote