Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Da umjesto mrak tarife je extra total s tarina s 50% popusta. Odlicna ako netko potrosi cijelu mrak tarifu i korisri puno net. Puno povoljniji mobiteli, al je zajeb za onog ko ne trosi pdeko tarife.
|
U Mrak tarifi imaš 25 MB besplatno što je meni sasvim dovoljno za mail jer na mobitelu imam sinkronizaciju sa gmailom dovoljno da vidim kada dobijem novu poštu a net na mobitelu samo za to i koristi, baš jako rijetko za druge stvari (kada nisam na home network).
Ali najbolja stvar sa mrak tarifom je ta što tih 48 Kn koliko iznosi pretplata možeš u potpunosti potrošiti za pozive, mms....u hrvatskoj. Znači cijeli iznos pretplate možeš potrošiti, a ono što ne potrošiš prenosi ti se u slijedeći mjesec. Osim toga od 19h do 7h možeš svaki dan besplatno razgovarati sa svima unutar T-mobile mreže. U Ekstra total S tarifi pretplatu plaćaš 100 Kn i taj iznos ne možeš koristiti za ništa drugo to je samo pretplata......jedina prednost je to što si naveo ako koristiš internet jako puno na mobitelu.
Citiraj:
Autor Rain Man
Svejedno, nikad nisu gurali neku uslugu na "silu", osim ako se dosadjivanje porukama ne smatra prisiljavanjem.
|
Pa baš u tome i jest stvar, nikakve "sile" nije ni trebalo biti, upravo suprotno - trebalo je biti gotovo neprimjetno. To je marketinški jako dobro osmišljeno od svakog tko ne nazove da deaktivira opciju uzet ćemo po jednu kunu (pa ti sad računaj koliko je to ukupno kuna), a od onih koji će poruku koju smo poslali gdje piše "za samo 1 kn budite online cijeli mjesec" baš tako i shavatiti, jer nigdje u poruci ne piše da je to samo 30 MB, uzet ćemo i puno više kada prijeđu taj limit, točnije 0,99 Kn za svakih dodatnih 100 kB.
Očito je jako puno ljudi zvalo i žalilo se pa su se predomislili i poslali poruku isprike, na vjerujem ja u "došlo je do pogreške", sve je to bilo jako dobro smišljeno samo nije prošlo. Pa nije to bila neka poruka sa hieroglifima slučajno poslana, bio je to smisleni tekst i očita namjera.