View Single Post
Staro 07.03.2005., 08:27   #1
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Zamolba - opet nešto žicam

Molim forumaše da pomognu ubogom informatičaru sa velikom pomoći.

Sve koji planiraju put, imaju proc viška ili nešto treće, molim da mi posude proc sck. 754 (dakle AMD) na jedan dan. Radi se o testiranju jedne ploče koju sam popravio. Radi se o Chaintec ploči koju mi je donirao Mental kao neispravnu te je treba testirati. Ploča nikada nije imala običaj nešto spaliti, tako da se ne treba brinuti za zdravlje procesora. Samo ću ga postaviti pod ThermalRighta (neće mu biti vruče) i instalirati Windowse, te provrtiti kakve testove.

U slučaju da se procu nešto ružno dogodi (da ga spalim nekim slučajem - vrlo teško moguče) spreman sam poštenog forumaša obeštetiti sa isim takvim procom (novim - naravno).

Nakon testiranja valja nagraditi dobru volju, te ću se iskupiti sa kojim zanimljivim komadom hardwarea po izboru ili jednostavno keš.

Pomognite ubogom forumašu koji nema navedeni proc a treba testirati ploču. Nemam baš love da ga kupujem a da mi poslije proc stoji na stolu ako ploča ne radi. Za ploču bi skupio lovu tek 2007 u kasnu jesen.

I ovaj puta apeliram na forumaše da mrtvace iz svojih kompova meni donirate u humatitarne svrhe. Znam da se po vašim ladicama (kao i po mojima) dosta takvih pokojnika može naći, pa vas spašavam od odlaska na reciklađžno dvorište.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote