View Single Post
Staro 30.09.2011., 09:09   #1707
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Svi u kurcu,atletik bilbao

Jel gleda tko?Ekipa bez zvijezda u momčadi,igraju najednostavniji nogomet na svijetu,sve u dodir-dva,forsiraju krila,ubitačni ubačaji,naprijed jedan robustan napadač Llorente i drugi brzanac Munian...Guze na poluvremenu ekipu u koju je utučeno 86 milijuna eura ove sezone

Nek i vampir krunoslav pogleda tekmu
Nadam se da je krunek vidio kako se to radi
Das su uvježbali takvu igru sigurno bi u skupini ulovili 3 do 5 bodova, ovak se bojim da bude 0. Igra im je pročitana, a nemaju alternative.

To je ono o čemu pričam. Čvrsta obrana, brza transformacija u napad, igra po bokovima, dodir ili dva i lopta ide dalje. Igra bez straha i bez respekta, a opet ne igraju grubo i prljavo.

Dianmo igra presporo za sve momčadi u skupini. Nema kontre - igrači se ne pridodaju naprijed, a kad Sammir carini loptu ovi se svi vrate i poslože. A Ibanez kad ode naprijed s bekovske pozicije kasno shvati da se treba vratit.

Nekad je i Žuti carinio loptu, ali te su carine redovito završavale prilikama. A bilo mi je smiješno vidjeti protiv Lyona kako Sammir dribla sam sebe. Doduše, svi znaju da Dinamo igra unaprijed uglavnom samo preko Sammira, da imamo brze igrače na krilima (Ibanez/Rukavina/Tomečak) i Sammir bi imao više prostora.

Ne znam zašto ne bi probao malo i Moralesa stavit.