View Single Post
Staro 30.09.2011., 01:30   #4
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
sreća pa si naveo dali je postpaid ili prepaid broj...

opcije se aktiviraju i deaktiviraju na 3636.

u SZK se jave dosta brzo tako da ne kenjaj.
Samovoljno ti nikad ne aktiviraju opciju!
Sreća da si sve argumentirao i da si upućen...

Ako ja kenjam onda si ti septička jama! Što bih ja sad tebi trebao dokazivati da je sve tako kako sam napisao. Hoćeš sliku, EVO TI SLIKA. Ako sumnjaš da sam to sam napisao ili možda u photoshopu napravio samo da ocrnim T-mobile, onda ih nazovi na 0981520 pa sam pitaj, tebi se i onako "dosta brzo" jave, što je u ovom slučaji iznosilo punih 13 minuta do javljanja operatera. Vrijeme od kada je nazvao do završetka razgovora 00:22:45 ako treba i to ti uslikam pa stavim. Znači kad se operater javi ispita kako se zovete, kad ste zadnji put nadoplatili bon, sa koliko kuna...pa mu objasnite da ste dobili tu poruku...pa mu ponovno objasnite jer za to nikad ni sam nije čuo...onda vas stavi na čekanje, pa čekate i čekate dok njemu netko objasni o čemu se tu radi....pa kada se opet vrati nazad i objasni da je to njihova super povoljna promotivna akcija....a vi mu kažete da ne koristite internet na mobitelu i da vam ne treba a on vas uvjerava da probate jer je to super povoljno, i kad ga konačno uvjerite da to ne želite i on shvati da stvarno hoćete deaktivirati tu uslugu...-što on napravi?...pa naravno stavi vas na čekanje jer NE, nemožeš deaktivirati na 3636...a da bi on to deaktivirao opet se morao posavjetovati sa nekim. Mislim i kako bi mogao deaktivirati nešto što još nije aktivirano, i koji bi smisao imala deaktivacija sa 3636 sutra nakon 12 sati kada se to aktivira i NAPLATI, uostalom moraš nazvati kako su i napisali u poruci da bi zatražio deaktivaciju toga što nikad ni nisi zatražio da ti aktiviraju. PONOVO POGLEDAJ SLIKU. E da da to ne bi bilo sve još kada je završio taj razgovor, za nekoliko sekundi zvoni telefon i javlja se njihov automat da vas anketiraju sa par kratkih pitanja o kvaliteti....naravno da je odmah prekinuo.

Nisam otvarao ovu temu iz dosade, nego da bih druge upozorio i da bih sam pitao ono iz prvog posta - da li postoji neki zakon koji zabranjuje da ti oni naplate nešto što ti oni samovoljno aktiviraju i naplate iako ti to ne koristiš, u slučaju da iz bilo kojeg razloga ne zatražiš deaktivaciju te usluge do vremena koje oni navedu kao rok?
summus je offline   Reply With Quote