View Single Post
Staro 07.03.2005., 06:42   #17
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by gospar
nebi se slozio s bubbom iznosi neke gluposti. prvo koga boli za novac? jel imam jel sam zaradio jeli se hocu igrati najbolje najkvalitetnije moguce evo $$$$$$ tetak imbecil ferid iz bilo kojeg hgsrota daj mi to to i to i fuck off, mislim sta se uopce prica o novcu.
imao sam/imam game boy, super nintendo, psx sve je to sranje.

evo par naslova koji mi padaju prvi na pamet kad pomislim na kulturu ponocnog ratovanja sa tastaturom i misem

fallout
starcraft
diablo
baldurs gate saga
i sada WOW jeli on ima uopce pojma sta je to wow ja nisam spavo 10 dana covvjece ... alo kakav playstation boze coveka : hitthewa

sto se tice multiplayera igrao sam na netu aktivno sve sto se spojiti dalo od Counter Strikea do Age of Empiresa. u lanu dobio dioptriju u Starcraftu itd.

sto se tice konzola spomenuo bih megahitove Super Mario Kart sva tri zlata na 150cc, Zelda Links To the Past, Yoshi Island i jos mnogo drugih naslova sto skupljaju prasinu u ormaricu.

sto se tice multimedije nevidim sta playstation uopce moze...glupost. najblize multimediji je ovaj stinger bazuka sto imam za gadati ekran u kojeg ide 6 baterija i kojeg nisam ukljucio ohoho godina. muziku, filmove gledati preko playstationa pa nisam mazohist. to je kao da kuhas rucak u casi mislim drzi tekucinu ali sta ja zapravo mogu s time? nista

@E.T mislio sam napisati sve sto i ti ali s nekim ljudima mi se neda razgovarati jer takvi kefiri zeli samo argumentirati na argumente pa onda jos malo argumentirati takav tip mi je poznat i na to svrsavaju, nezele nista shvatit.