Pozdrav
Slazem curi komp i nisam slagao niti jedan vec skoro 2 godine (otkad sam svoj slozio), pa sam malo ispao iz stosa i neznam kako trenutno stvari stoje na sceni...
Imam ujutro faks, pa nemam bas vremena citati cijeli forum da vidim kako danas stvari stoje, pa cu nabaciti ovaj post i nadat se da ce netko napisati nesto pametno (dok ja sutra ne prolistam PCekspertove podforume).
Treba potpuno novi komp, osim monitora.
Sluzio bi za zenske stvari poput surfanja internetom i igranja Sims3. Rekla mi je da ce se okusati malo i u CoD4, ali nevjerujem da ce joj za to trebati nesto brutalno (posto ja sa svojim e8400 i x1900 grafom guram bez problema 200+ fpsa).
Dijelove bih kupio u ADM-u jer sam kod njih sve do sada kupovao i svidaju mi se. Ako ima negdje drugdje jeftinije i bolji izbor, onda cu vrlo rado otici u drugi ducan.
Trebaju mi kuciste, napajanje, maticna, proc, rami, hard, grafa i dvd citac.
Graficku ce ona meni dati svoju (tu novu koju kupuje), a ja cu joj dati svoju ATI Radeon x1950 (pretpostavljam da joj netreba neka mrcina za sims3).
Ne zelim neku grafu za velike pare, pa bi bilo najbolje da slozite konfiguraciju do 3000kn, pa cu ja googlat i pisat po drugim podforumima sto se grafe tice :P
Cijena do 3500kn (s obzirom da imam 4 soma na raspolaganju, a trebam joj jos kupiti printer, mis, tipkovnicu i slusalice).
Hvala unaprijed na svim riplajevima