View Single Post
Staro 07.03.2005., 04:06   #16
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Bubba
My point je bio da za 2k kn, koliko kosta full opremljeni PS2 (2 joysticka, remote, chip i slicne drke), ne mozes kupiti ekvivalentno racunalo. Uz malo truda, PS2 mozes pretvoriti u multimedialni centar. Za takvo sto na PCu, treba ti 3-4 puta vise love.
Istina za 2000kn ne mozes slozit takav PC. Ali ja zelim grafiku HL2 il Doom-a 3 a to mi PS2 nemoze ponudit. Ja zelim visoke rezolucije to PS2 takoder nema. Ja zelim izvorni Fallout2, Baldurs Gate (a ne onaj hack and slash za konzole), Neverwinter nights..., zelim Syberia-u, Monkey Island-e....
Cinjenica je da su konzole u prvom redu namjenjene akcijskim i arkadnim igrama sto pokazuju i sami proizvodaci doticnih, te da je njihova cijena ispod 2000kn jer kupujemo proizvod 4 godine star i igre koje izvlace maksimum iz njega, a neusporedivo su losijeg grafickog prikaza i ispod danasnjih PC standarda.Takoder koristenjem PC-a i monitora tvoji ukucani mogu u miru gledati TV...
I Bubba ne pretjeruj. PS2 nema ni 10% PC mogucnosti. Objasni mi kako da radim web stranice, programiram, obradzujem fotografije, crtam(auto cad, corel), modeliram, radim animacije(flash,3dStudio max), prezentacije, pisem seminare, diplomske... na PS2...Da ne govorimo o nadogradivosti PC-a...
To neznaci da nemam PS2/odnosno necu kupiti PS3 vec da je PS2 IGRACA konzola (naglasak na igraca) na kojoj mozemo i gledati filmove i nista vise ni nista manje. Osobno me zanimaju samo 2 igre s PS2 i to za igranje u drustvu. Kada sam sam nikad ga neigram. Filmove gledam na LG-ievom DVD/Divix playeru. Muziku slusam s kompa koji je prikljucen na liniju.Osim PC-a z siga imam jos jedan (Barton2600+,Gainward Ti4600,512Mb DDR,80Gb HDD... ) i 100 put mi je bolje igrat u LAN-u nego na podjeljenom (razlomljenom) ekranu PS2-neusporedivo...