ne mogu oteti dojmu da je u Lyonu Jurčić zayebo stvar, kao u ''najboljim'' danima prvog mandata.
Koji q su Cufrea nagovarali da ostane jer im treba njegovo iskustvo a on grije klupu u najvažnijim utakmicama, zbog kojih su ga i zadržali???
Ili šimunić? Kolko god srali da je star i spor, vidlo se u drugom poluvremenu što znači riječ rutiner.
Siguran sam da ispred Kelave varijanta Šimunić - Vida - Tonel - Cufre ne bi olako primila gol, niti bi im stvorili deset mrtvaca. I Šimunić i Cufre su već dosta puta igrali beka i pokazali da im to dobro ide. Plus što je Ibanez rupa u defanzivi, Lyon je tri stopostotne šanse stvorio zato jer se Lucho nije vraćao i nije pokrivao.
Pa onda u sredini žrtvovao Kovačića na boku, a Sammir i Badelj u obje utakmice LP samo solirali i ništa više.
Filjo za kojeg se navodno nude deseci milijuna nečega se pokazao kao playmaker koji u dvije utakmice LP igračima nije stvorio ni jednu izglednu prilku. Što je Pokrivač radio u prvoj momčadi, to samo Jurčić zna.
Napadačima najmanje zamjeram, promašaji su normalna stvar. I Gomis je potrošio 5 stopostotnih šansi da bi zabio jedan gol. A Rukavina ili Beqiraj igraju solo u napadu, nema kvalitetnog pridodavanja, a Sammir i Badelji im ne stvaraju šanse. Solo napadač može funkcionirati samo ako su u vezi dva dobra i brza igrača na bokovima (Ibanez i Tomečak). U sredini Sammir , zadnji vezni Leko i Badelj.
S Lyonom bi sigurno bolje prošli da je tako posložio momčad.
A to bi po meni bila dobra opcija i protiv Ajaxa. Samo što sigurno neće biti tako, između ostalog se vraća Vrsaljko kojeg će Krunek sigurno forsirati...
Pravi sam general poslije bitke