Ovaj tjedan sam u ADM-u nabavio ovaj Dell-ov laptop:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=10484
Što reći, osim da sam zadovoljan. Ekran je 'malo' glossy, ali to se nije pokazalo kao mana, baterija traje oko 3h ako se ništa zahtjevno ne radi, hard je brz, uz wireless (koji za moje kriterije dobro hvata) tu je i bluetooth, touchpad i materijal kojim je laptop obložen lako hvataju otiske prstiju, ali se zato lako brišu. Tipkovnica se malo uvija na dodir pa preporučujem da se bude blag prema njoj.
Po meni je najbolje od svega to što se laptop ne grije previše pa se onda i ventilator koji je zadovoljavajuće tih rijetko pali. O njegovom zagrijavanju podnožja ne znam jer mi stoji na stolu i nadam se da se neće jako grijat kad ponovno dođe toplije vrijeme. Po Windows 7 performance indexu najmanja ocjena je 5,1 (zbog Intelove grafičke) pa ako namjeravate igrati išta 'novije' na njemu, smanjite maksimalno detalje i možda će se dat pokrenut pa čak i igrat

Najveća mana od svega je što sa laptopom nije došao cd s driverima već se moraju skidati s Dell-ovih stranica (jednom kad se instalira sve, obavezno napraviti image windowsa da se ne mora sve ponovno u slučaju
raspada sustava.
Za 3330 kn i uz 3 godine garancije po meni super laptop ako ne znate što je to igranje na pc-u