View Single Post
Staro 28.09.2011., 16:00   #355
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor tintin Pregled postova
Kakvi su sad dojmovi o LC kućištu ?
Jel ona tipka na njemu naprijed radi ili je samo za šminku (bitno mi je da se disk da ugasiti) ?
Planiram uzeti to kućište ili Sharkoon rapid case pa da se ne zeznem.
Unutra ide WD Green 1TB (ili je Samsung F3 bolji ?).
prezadovoljan. nadmašilo moja očekivanja

tipka radi bez problema, on-off. kvaliteta kučišta je dobra. za hard skoro pa svejedno. čak bih uzeo radije green jer se F3 dosta grijao, a da ga ne koristim uopće osim kopiranja, sync i backup. gledaj na pouzdaniji hard sa većom garancijom. Ali ne mogu potvrditi brzinu esata transfera jer sam ja imao samo F3 u kučištu.

copy paste što sam odgovarao na PM pa nek se nađe:
ja sam ciljano uzeo ovaj lc power iz više razloga. prije nisam znao da je esata tako dobar, to sam skužio tek kad sam ga kupio:
1. nisam htio razvikani icy box, koji je bio preskup, a lc sasvim ok za tu cijenu
2. usb + esata
3. manji adapter za struju - može se vidjeti na priloženoj slici, jer se nisam htio zezati sa većim adapterima, a kad sam skužio na netu kod nekog screenshota odmah sam znao da uzimam.
4. dvije god garancije, nije baš uvjet ali veseli čovjeka.
5. metalno kučište zbog lakšeg hlađenja.

zadržao sam i kutiju, jer ima zaštitnu spužvu pa to koristim kada moram prenositi hard (kao što je na videu)
da kupujem, opet bih isto. ne bih se ni opterećivao sa usb 3.0 jer se esata ponaša odlično u radu. nije npr da se može samo jedna stvar kopirati u jendom trenutku, nego se doslovce ponaša u radu kao dodatan hard i kopiranje HD filmova i serija leeeti ne mogu zamisliti eksterni hard bez esata

link na slike: http://db.tt/cvkkvGY4
jollyb je offline   Reply With Quote