Citiraj:
Autor Mad_Duke
Samo što za oba gola su direktno krivi igrači koji nisu bili gdje su trebali biti. Možeš po treneru do mile volje, ali nije on krivac za oba gola kao što nije kriv jer ovi nisu zabili one tri stopostotne prilike!
|
3 stopostotne?

Gdje si ti jučer vidio 100%-tnu priliku Dinama?
Fatos "ono" nije stigao, Leko pred kraj puca premlako sa ruba 16-erca....za treću ni ne znam na šta misliš, uopće.
Lyon je taj koji je jučer zapucavao 100-tne prilike, ne Dinamo.
A to što smo loptu mi svi već "vidjeli unutra", eeee, to se zove pristranost navijača

Uostalom, trener bira momčad i strategiju- ako su se držali njegovih zamisli, jbg kriv je.
Jedino "asistent" prvoga gola ne ide toliko direktno na dušu Krune, no iz aviona se vidjelo da je dečko "napunio gaće"- dobar trener mora moći prepoznati tko mu je "mentalno unutra" i sa kime može računati, i kako (opet taktika).
Kruno to nije napravio, a da stvari nekima "unutra" (čitaj: "između ušiju") ne štimaju baš posve je i onaj potez sa bioenergetičarima i sl. pizdarijama nedavno...jel' se tako gradi samopouzdanje?!
Mali Mateo Kovačić je ekspresno odyebao "tretman", i ima više soli u glavi od pola ekipe "na" i "oko" terena...
Citiraj:
Autor Guls
...da nisu bili dječje nezrelo neprecizni, Realovci su nam trebali utrpati jedno 7-8 komada u mrežu...
|
Kao i Lyon (5 komada bez problema)
Citiraj:
Autor Guls
...Svi mi možemo biti treneri jer imamo pravo na svoje mišljenje. To i daje čar nogometu, rasprave poslije samih utakmica.
|
Agreed

Forum tome i služi, malo "ispuštanja ventila" tu na "ispovjedaonici" ipak malo pomogne