View Single Post
Staro 28.09.2011., 14:49   #1504
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Otvorilo se nekih novih servera za Caspian Border, pass je "sexyelevator", igrao sam par rundi na jednom i moram reći da je sada to već puno bolje i liči na pravi Battlefield. Iako i dalje mislim da je nastavak BC2 više nego BF2.

Uglavnom, Caspian Border je rasturačina, server je bio krcat, laga je bilo nešto malo ali svako toliko, s tim da sam poslije skužio da mi i buraz igra pa vjerovatno zbog toga, inače nebi ni bilo. Isto moram napomenuti da imam 10mbit vezu.

Atmosfera je odlična, mapa je ogromna, lete avioni, helikopteri, jednog sam uspio skinuti tenkom čim sam ušao u njega, sreća. Eksplozije na sve strane, rakete lete, tenkovi rokaju, odlično.

Ono što sam primjetio je da kad pucam iz tenka ili puške općenito na toj mapi, projektili i meci izgledaju čudno, kao neke bijele velike kuglice, možda je neki glitch samo meni, ali ne izgleda baš lijepo. I još uvijek nisam skužio bulletdrop na sniperu, čini mi se kao da je svaki put drukčiji, a nekad ne dobivam "X" kad nekog pogodim, pa ne kužim jel ga pogađam ili ne. Treba se naviknuti malo.
thesekiman je offline   Reply With Quote