View Single Post
Staro 28.09.2011., 13:15   #14
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Kad ih stavim ne cujem nista Dovoljno mi je samo da cujem mobitel kad me ujutro budi za faks, iako se par puta dogodilo da nisam nista cuo pa sam spusio odlazak na kolokvij
20-30 kn nije neka velika lova pa probaj.
Ovako izgledaju.
Hvala ti na uslikanoj slici. Ovakve čepiće u različitim bojama za uši više - manje viđam svugdje - po DM-u, KOZMU, Mulleru... Kakav je to materijal, izgleda da su od neke jako guste spužve, tj. pjene? Mogu se u više navrata koristiti i oprati ili? Smetaju navečer? Mislim da je sve OK, da ne djeluju štetno?

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Što se čepića za uši tiče, moj cura koristi neke žute iz ljekarne za 5kn/par.
I ništa ne čuje, ja je znam budit kad priča u snu, ne čuje me dok se ne počnem derat.
A za alergiju na dim cigarete bi cimer trebao ipak pokazati malo više obzira.
Svaki puta kada bi o tome pričali; rekao bi nešto u stilu "evo prestat ću od sutra, majkemi" i počeo bi se smijati. Ove godine mi je pun kurac toga i ako mi bude smetao dim cigareta (pogotovo nevečer) a on to ne bude riješio, potražiti ću najvjerovatnije novi stan, jer mi je polako pun **** otrova. Šta ona kaže, koliko joj smetaju ti čepići navečer u ušima?

Citiraj:
Autor Franf Pregled postova
Ako lik ne mari za tvoju alergiju onda trebas novog cimera... ;-)
Živio sam 5 godina u Zagrebu što s cimerom, što s cimericom, što solo... I solo je solo... Ako si to već ne možeš priuštiti, onda nađi cimera/icu koji ti paše i odgovara..
U potpunosti se slažem

Citiraj:
Autor tomov Pregled postova
A fine čeljadi...
Svi ste vi trebali u vojsku pa bi se lako priviknuli i na prdež i na buku i na dim cigareta i na zasran wc i na... još sijaset toga...
npr. ispadanje sapuna?