Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ovaj topic nema više smisla. Kaj je sljedeće. Kukanja po satu kakva je brzina i postanje rezultata. Vidim da je već krenulo na tjednoj bazi. O životu na speedtestu neću ni pričati.
Topic već ima 65 strana djiz. Dođem pogledati kaj ima novog, neka nova usluga, program, modem... Ali ne, uvijek isti ljudi sa tjedan dana razlike između postova kukaju. Čovjek bi pomislio da će se već pokupiti kod konkurencije gdje je svjetlosnu godinu "bolja" situacija!
|
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w  ontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Pratim ovaj forum dugo, registrirani sam korisnik kratko, a javljam se vrlo rijetko,… no na ovo moram dati svoj komentar jer se slažem u potpunosti s „Mad Duke“-om da ovaj topic s ovakvim komentarima više nema smisla,… samo kuknjava, kuknjava i kuknjava,…
Pa žalite se HAKOM-u, oni mogu i hoće pomoći za razliku od mase drugih državnih institucija,… no shvaćam, jednostavnije je ovdje kukati i nadati se da će neko od korisnika napisati koju HAKOM-u umjesto svih Vas,…
I da, možda jednostavno imam sreće s B-net-om jer su mi brzine i ostale usluge (3D paket) kao i par puta tražena korisnička pomoć pozitivno iskustvo,… kaj se tiče brzina pristupa netu, skoro uvijek kad sam ih ponukan Vašim kuknjavama išao provjeriti bile blizu obećanih i daleko od vaših, istina da sam ponekad iako vrlo rijetko i ja imao ne gledljivu brzinu pristupa YouTube-u, no nije svijet zbog toga propao, dogodi se,… svima,…
I biti ću slobodan svima Vama koji ste ovisni o SpeedTest.netu dati dva mala savjeta;
Prvi da sami provjerite instalaciju po stanu, naime meni su prvo uveli tv uslugu jer je tada net bio samo u najavama i nije bio dostupan tako da su mi koaksijalni kabel razvukli po stanu prema potrebi spajanja tv-a,… pola godine kasnije ili malo više kada su počeli davati i uslugu pristupa netu sam shvatio da mi položaj razvodne kutije ne odgovara pa sam si sam kupio 15-ak metara koaksijalnog kabla i razvukao ga po stanu prema svojim potrebama i sve radi super,… to spominjem zato što sam vidio slučaj kod susjeda gdje je imao tako nategnut kabel da mu se svako malo gubio kontakt na tv-u,…
I drugo, ako nemrete dočekati da Vam se milion upitno potrebnih torrenta skine do kraja, nemojte čekati sjedeći ispred kompa i svako malo mjeriti brzinu skidanja ili ping,… bolje zemite curu, ženu, djecu, par prijatelja, kupite dvije – tri pive, sok i kakvu krmenadlu ili debrecinku i odite nekam van na kakvu livadu, specite roštilj, a kad se vratite doma neće Vas biti briga kaj kaže SpeedTest.net,…
PS: i sam da ne ispadne da trkeljam o kvaliteti veze i brzini koju dobivam od B.neta napamet,... evo brzine od prije minute, lokacija je Trnsko, N. Zagreb,... a mjereno je na ProBook-u 4530s na kojem je bežična mreža postavljena na minimum, a na net je išao preko jeftinjak routera dok su između njih tri pregradna zida,...
s
Zadnje izmijenjeno od: bertone. 28.09.2011. u 21:07.
|