Citiraj:
Autor Hamm
Evo za obožavatelje.
Zenit - Porto 2
Valencia - Chelsea 2
B.Leverkusen - Genk X
Arsenal - Olymp 1
Marselle - B.Dortmund X
Shaktar - Apoel 1
Bate - Barcelona 2
Milan - Viktoria Plzen 1
Iako bi i chelsea mogao dobiti po glavi od valencie kao i porto od zenita. 
|
Ajd' da zavirim i ja u kristalnu kuglu...
Vidim ovo:
1. X 1pol.
2. (vidi pod 1.

)
3. Genk ne daje gol
4. (vidi pod 1. i 2.

)
5. (vidi pod 1., 2. i 4.

)
6.-8. potpisujem predviđanje
....
Slučaj "Dinamo"- neće škoditi malo prizemljenja prije Ajax-a; bilo bi gore da je opet završilo kao protiv Reala, ovako će plavi gristi tamo gdje i kada je najvažnije.
Ništa šokantno ja jučer nisam vidio da bi se radila drama i nekome previše spočitavalo...osim treneru. Moje viđenje trenutačnoga Dinama je da se generalno radi o prešarenoj momčadi za ovaj rang natjecanja, i za to su najmanje krivi igrači.
Ja mislim da nema yebene šanse da uopće postoji nekakva taktika koju bi ova momčad mogla doslijedno provesti, a na način da svih jedanaest koji istrče na teren mogu odgovoriti na taktičke (i psihički i fizički) izazove u LP protiv jakih protivnika, kao momčad...sve se to dobro isplanira, ali opet gledamo samo poteze pojedinaca koji (ako) nešto naprave na utakmici, onda se kroz medije veliča- trener i igra?!
Dokaz: Kelava ("Svetac", ali se zaboravlja:zašto je uopće morao biti "razapet" i "beatificiran"?), Lučo (prodori i centaršutevi "od zlata", i to ne samo sinoć, ali koja korist kada to nitko ne finalizira; "top u nozi"- šta to vrijedi kada ni ne dobije priliku za slobodnjak (momčad ne izbori istu)?; obrana mu ide, vidjeli smo kako...), Sammir i kompanija "carinika lopte"- navuče on time protivničke igrače, uglavnom loptu ili izgubi ili uopće ne gleda suigrače za kvalitetan asist, a i ovi mu se ne otvaraju previše, kao da su se prestali nadati toj opciji od Sammira, zatim Vida koji je osuđen na očajničke pokušaje iznošenjem iz vlastitog šesnaesterca (k'o da on ne bi volio više dodati loptu pa kroz dva-tri pasa kreirati šansu, eee, ali za to trebaju otvoreni suigrači da isprate akciju, a da ne spominjem rupetinu u obrani koja ostaje kada nema Vide tamo)...da ne nabrajam dalje.
Imam dojam da je Kruno napravio solidan zayeb (između ostalih "poteza") sinoć time što je stavio Bećiraja u početnu postavu...Ante, kakav god da jeste trenutno, jedina je Dinamova špica koja je mooožda mogla kojiput pretrčati obranu Lyon-a sinoć (sjetim se samo trka Ibanez-a za onom loptom po lijevome krilu, i kako ga je Lyon-ov igrač sa lakoćom sustigao, zagradio i čekirao loptu bez problema), dok se onaj (super)teški tenk Bećo, gubio pod vlastitim gusjenicama, uglavnom.
Crnogorac ima srce, ali nema brzinu i tehniku za ovakve momčadi; gradi se odlično i možda ima i najpouzdaniji gol-šut u cijeloj momčadi, ali slabe vajde od toga u ovome konceptu...sa "loptom u prostor" i nije baš na "ti", na žalost...
Neka se nitko ne uvrijedi na ovo gore, jednostavno ja trenutno tako vidim ovu momčad čija je najslabija karika definitivno sam trener (taktika, neprepoznatljiva igra i ostale floskule, koje su, na žalost, itekako utemeljene).
Tko ne vjeruje, neka baci oko na malu i sasvim običnu, od prosječnih i ničim posebnih igrača sastavljenu momčad Splita, recimo (od navedenoga izuzmimo Križanca, dobro, dobro...).
Dakle, ništa šokantno i neočekivano, Dinamo je odigrao koliko može u zadanim okvirima i po treneru odabranoj taktici (jbg).
Glavu gore, biti će bolje...