View Single Post
Staro 28.09.2011., 11:00   #7
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
znam kako ti je,najbolje da nadjes svoju garsonjeru, ili dvosoban stančić. Ja sam imao super cimera ,osim što je užasno hrkao,a ja trebam totalnu tišinu za spavanje,bila je to muka i horor. Jedino riješenje su mi bile slušalice i radio,i tako bi zaspao,srecom to je trajalo par mj. pa sam izdurao,da je pušač bio,nema šanse da bi dijelio sobu.
možda sam pretjerao u prvome postu, stvari nisu baš toliko okrutne koliko sam se gore ispisao istina, on mi je super cimer, znamo se cijelu srednju školu i već 3 godine živimo zajedno zbog faksa. i ja sam takođe prošlu cijelu godinu kada bi išao na ćoranac uzimao mobitel i slušalice in-ear i puštao si neku laganiju muziku, samo da ne čujem kako se okreće po noći, hrče, priča sam sa sobom, prdi etc. etc. - ali meni bi bio bed šta bi se pred jutro uvijek budio jer bi si rukom otkinuo slušalicu/e iz uha ili bi mi mobitel padao po podu... zato tražim neko efikasnije riješenje

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Ja sam prvu godinu bio sa cimerom. Bili u stanu od 45 kvadrata.
Kad je bilo ucenje svatko je imao svoju prostoriju, ali smo spavali u istoj sobi.
Nakon nekog vremena ipak to nije to.

Jednu cijelu godinu sam odradio sam u stancicu od 25 kvadrata i OK mi je. Sam svoj gazda
Smeta mi malo buka jer je stan na glavnoj ulici, ali sam to sredio sa cepicima. 28 kn 4 para u ljekarni. Isti su posluzili i na Formuli 1.
Buka mi samo smeta po noci, kad naidje baja sa svojim bemvejom i Draganom Mirković navijenom do kraja. Po danu kad ucim, svejedno mi je jer se uspijem iskljuciti.

Dakle, ako lova nije problem, idi sam.
zanima me iz prve ruke, kakvi su ti čepići? koliko oni smanjuju buku uopće? ja ću vjerovatno uzeti ili iz ljekarne ili iz slovenije - mullera - tamo ih imaju cijelu jednu malu policu različitih vrsta i oblika osjećam da bi ovi čepići mogli riješiti stvar