View Single Post
Staro 28.09.2011., 08:21   #1457
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Što se tiče grafike, sve izgleda prelijepo na High postavkama i meni na HD 6850 ide jako glatko, 50-60 FPS-a. Kolko sam skužio, Ultra postavke se ne mogu namjestiti, a ni neke druge video opcije također sistem ne prihvaća. Netko je napisao da između Low i Ultra nema nikakve razlike.

Recoila u puškama ima i ponašanje istih je još realnije nego BC2, treba malo vremena za dobiti osjećaj pucanja. Animacije likova koji trče oko mene, a i općenito atmosfera je odlična, barem koliko sam je ja doživio, pogotovo u metro-u u mraku, dogodilo mi se da trčim kroz tunel i odjednom me bljesne flashlight od neprijatelja pa se izbezumim i počnem pucat na sve strane. Zvukovi su još bolji i jako puno doprinose cijeloj atmosferi.

S druge strane, uvijek se nađu kamperi koji se zalegnu u mraku i čekaju, brijem da bi ležali satima da naprave kill-dva. Doduše, napravili su dobru foru da im se vidi odsjaj od scopa pa ih možeš i skužiti, ili jednostavno spamaš "Q" pa ih uspiješ spotati. Mada je to isto teže jer se znaju zalegnuti i čekati da ti izađeš iza zida pa ih prvi put ni ne uspiješ vidjeti.

Najvjerovatnije zbog ove mape i nedostatka vozila na njoj, nedostatka commo-rosea (iako ce navodno biti u finalnoj verziji), spominjao se i neki commander, ovdje ga nema, ova igra mi puno više liči kao BC3, nego na BF3. A na kraju krajeva engine je isti (unaprijeđeni), kretanje je slično, squadovi isti, ali naravno bolja grafika, zvuk, što je i trebalo biti, u svakom slučaju liči mi na unaprijeđeni BC2.

Nisam naletio na puno bugova koji su mi kvarili igru, tu i tamo se desi kad se legne u prone da se propadne kroz zemlju, morati će malo proći mapu i popraviti par stvari. Dešava mi se i bijeli screen flickering svako malo, imam zadnje drivere.

Ono što me dosta naživciralo je što se options meni dobije tek kad se spawna na mapu i onda se mogu mjenjati postavke tipkovnice, grafike, zvuka i slično. Što je glupost teška jer ja se spawnam na mapi, krenem namještati i netko me normalno ubije. Onda opet čekam spawnanje da bi opet ušao u options i opet me neko nađe i ubije. Nisam mogao bindati ništa na mouse keys, inače imam nož na jednom od keyeva. Ostalo sve sam uspio izbindati, ali vidi se i par bugova u samom meniju.

I na kraju Battlelog, iako to fora izgleda kad smo svi na jednom mjestu tipa Battlefield Facebook, mislim da su to mogli izbjeći. I on ima svojih bugova, chat ne radi, ne radi ni live feed, nikakvi notificationi ne stižu osim ako se ne refresha stranica, npr. netko ti pošalje poruku, ti ju nećeš dobiti dok ne refreshaš stranicu a to je bezveze, morao sam skinuti add-on za firefox da mi refresha stranicu svake minute.

Nadam se da će taj Caspian Border uskoro..
thesekiman je offline   Reply With Quote