View Single Post
Staro 26.09.2011., 23:31   #6
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Ma izvrtio sve testove preko sat vremena. Vcore ne smijem pojacavati jer imam kantu od kucista (antec 300) i osrednji cooler (zalman cnps10x quiet) pa mi temperature idu previsoko. Problem je negdje drugdje jer dok god sam za racunalom sve savrseno funkcionira (renderiranje, gledanje fimova, igre...) ali kad ga malo ostavim - BSOD.

Sto se tice Virtua, cackao sam i uspio. Upravo ko sto si napisao, monitor spojen na DVI na maticnoj i prebacuje na diskretnu kad se igra. Nisam uspio skuziti kako bi sam mogao zadati koje aplikacije i igre sta da koriste. Virtu pod "aplications" ima vec unesene igre i neke benchmarke i samo mozes ukljuciti ili iskljuciti svaku od njih. Posto imam staru graficku (9800GT) mislim da nema nekog pada performansi jer sam igrao Crysis 2 na 1080p i nisam primetio nikakav pad.

@Magarac

A sta ces kad sam optimist
SSD nemam. Doci ce valjda uskoro jedan. Ono sto me zbunjuje je da mi se ista stvar znala desiti i na starom setupu pa sam zbog toga iskljucio mogucnost da je do novih komponenti. Od starih komponenti imam VX450 (godinu dana star, mislim da nije do njega jer napajanja obicno zahebaju kad ih opteretis a ne u full idleu), geforce gt9800, optiku, hardove i taj sumnjivi wireless USB.
Sutra cu napraviti memtest ali ne vjerujem da je do RAM-a.

Jel normalno da mi pod "optimized defaults" BIOS postavi BLCK na 103?

Zadnje izmijenjeno od: skitnica. 26.09.2011. u 23:40.
skitnica je offline   Reply With Quote