Citiraj:
Autor SileTzar
Vuco, na DB-u je prije nekog vremena netko nudio narudžbu s Superstara za wheelset s ZTR obručima i Switch nabama za neku okej cijenu uz dijeljenje troškova dostave...
A kakav si wheelset uzeo?
I sad po novom sumnjam da si uzeo teleskopsku sic-štangu 
|
Jesam, dogovorio sam se sa tim dečkom da djelimo poštarinu. Naručio sam AM wheelset sa switch nabama, sapim žbice i AM 490 obruči. Napred 9mm TA za Revelationa, iza 10mm TA. Obruči su im od Alex rims-a, (prije su rebrandali Mach1 obruče pa su im wheelseti imali malo veće težine), te nabe su od Novateca. Ovaj dečko drugi je uzeo Flow obruče da si napravi tubeless. Ja nažalost nisam imao love za to iako znam da je tubeless super stvar.
Review-i od ekipe su jako pozitivni, magazini (koliko god je to moguće uzeti za ozbiljno) ih cijene jako, a neki imaju DH wheelset na sponzorskim bajkovima. A bili su 130 funti što je teško za propustiti. Pokušao sam složiti nešto kod nas imajući na umu što mi treba i teško. Najviše me nabe zanimaju, hoće li držati kako spada jer sad više ne bi trebao imati nikakvih problema kod promjena vilica/bicikala.