View Single Post
Staro 26.09.2011., 21:06   #1
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
i7 2600K + Asus P8Z68-V problem (nejasnoca)

Ovo iz naslova je moj novi setup.

Zanima me par stvari.

1. Overclockao sam procesor na 4.6 (i na 4.8) sa 1.320V i prolazi sve testove (prime95, Linx, OCCT). Sistem je stabilan i ne rusi se pod opterecenjem. temperature su do 75c u full loadu. Problem nastaje kad je racunalo neaktivno tj. vec mi se par puta dogodilo da odem od racunala, vratim se za pola sata kad tamo BSOD. U Windowsima je iskljucen sleep, hibernate i sl. jer se iz sleepa nekad zna ne vratit.
Sta bi to moglo biti? Da li je moguce da mi Siemens wireles USB stick izaziva problem jer nema sluzbenog drivera za Win 7 nego samo za Vistu 64 bit?

2. Htio bi ponekad koristiti samo integriranu grafiku (glazba, filmovi, net...). Znam da platforma podrzava dodjeljivanje odredjenog GPU-a razlicitim aplikacijama no ne znam kako do toga doci. Zapravo ja trenutno ni nemam instalirane drivere od integrirane grafike pa mi ni neda instalirati Asus Lucid Virtu (mislim da je to ono sto trebam). Control panel i CPU-Z mi pokazuju samo diskretnu Nvidiju. Nju sam ustekao odmah prilikom prve instalacije. Da li je trebam istekati, instalirati sve samo s integrirkom i onda je naknadno ustekati?
I kad dobijem sve to da radi da li sve ide preko jednog kabela ili moram sa dva kabela spojiti monitor tj. jednog ustekati u video izlaz na maticnoj a drugi na grafickoj ili se moze samo s grafickom spojiti?
skitnica je offline   Reply With Quote