ponekad nema nazad, ponekad odvučeš 30m kabela u snopu kroz masu rupa,kanalica i cijevi u zidu da bi ti na kraju majstor stolar, zidar, vodar, nekako precvikal jedan i sta mi sad vrijedi da ga iman jos tisuću na buntevima, evo netrebam ni kupit ić, ali nema nazad, nemogu snopove izvuć, vise nema vremena za finoću. I tako naštukaš frkanjem, a instrumenti kada se testira niš ne pokažu, odpiče svoje i izlistaju sve ok, prije sam naivno priznaval i svi su vrištali i po 20 puta ponavljali test na stukanom kabelu, sad sutim i prođe. Sad će neko uletit s pričicom tko zna s čim ispitiju i kakvi su to maheri koji ne skuže, ja kažem ajmo lipo instrumente u ruke (neki kostaju navodno i po 30 000 kn) pa izmjeri 30 m kabela, pa precvikaj i nastukaj i izmjeri, pa ga omotaj oko 30m produznog na kojem je recimo uključena produzna lampa i ispitaj i sve ostale bolne opcije kojima mi piju krv znalci, a na kraju sve radi. ah da prilikom povlačenja kroz cijev nesmije se ga vuć silom jačom od 25 kg, inače iman vagu u ruci pa pazim

, tako ako neko ima dobar instrument evo svi ćemo ga hvalit nakon jedne lipe studije.
u ozbiljnoj ustanovi kabel se spaja na kompu, na utičnici na zidu dva puta, na peč panelu dva puta i na kraju se usteka u svič, to je 6 puta do pola veze i još 6 puta do drugog kompa, jedno frkanje u tom lancu neće naškodit samo ako nitko ne dozna
ne preporučam stukanje