Joj, Iggy, ovdje je rijetko tko *cuo* za "ozbiljne firme", gotovo nitko cak niti ne *radi* za njih a kamo li da je nadlezan za sigurnost podataka, tako da...
Mislim, frajeru ne dolazi u obzir unistiti disk, ergo dovoljno mu je da ga formatira ili stisne del tipku na tastaturi, toliko su mu "osjetljivi" podatci, daj molim te...
Citiraj:
Autor Old Iggy
Fizički jest moguće, bar tako tvrdi NATO i još neke službe (kao i što je moguće prisluškivanje UTP kabela, matričnih printera i slično, po istom izvoru).
Iz istog razloga se wipe mora raditi n puta po istom sektoru (od 12 do 30, po raznim izvorima) da bi bilo prihvatljivo.
|
Aaaaaaaaaannnnddd... This BSOTY award goes to NATO and the rest of crew, for their complete lack of understanding of the logical disk structure and storage in general. I am therefore proud to present...
Code:
THE 7-BIT TROPHY
_______
_\ /_
( | | )
\|BSOTY|/
(_____)
._| |_.
|_____|
Applause for our lucky and unrivaled winner!
Sto se tice citanja p0rna sa prepisanih diskova, zaista moras biti ortodoksni debil bez zdrave logike i iole tehnickog znanja da objavis tako nesto. Sto zapravo ne cudi od "institucija" tipo NATO, SUP Majdanpek, Zenska autonomna kuca i slicni. Volio bih u zivo stisnuti ruku maloumniku koji je bio u stanju to objaviti pod paskom nekakve institucije, da mu cestitam na kolicini bezmozglja i zahvalim mu sto moj 3TB disk zapravo efektivno ima 12 puta veci kapacitet, samo moram smisliti kako da dodjem do p0rna kojeg sam vec 6 puta prebrisao raznim zanrovima.
Mislim, o cemu mi pricamo? Tko moze povjerovat u takvu pricu i jos je pokusati argumentirati (sic!!!), osim osobe koja eksuli *ne misli* svojom glavom i nema apsolutno blage veze kako disk funkcionira, I wonder...
Imas kakav whitepaper, majke ti, to bi volio vidjeti vise nego Đesiku Albu raskerecenu!