View Single Post
Staro 26.09.2011., 15:48   #27
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Joj, Iggy, ovdje je rijetko tko *cuo* za "ozbiljne firme", gotovo nitko cak niti ne *radi* za njih a kamo li da je nadlezan za sigurnost podataka, tako da...

Mislim, frajeru ne dolazi u obzir unistiti disk, ergo dovoljno mu je da ga formatira ili stisne del tipku na tastaturi, toliko su mu "osjetljivi" podatci, daj molim te...

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Fizički jest moguće, bar tako tvrdi NATO i još neke službe (kao i što je moguće prisluškivanje UTP kabela, matričnih printera i slično, po istom izvoru).

Iz istog razloga se wipe mora raditi n puta po istom sektoru (od 12 do 30, po raznim izvorima) da bi bilo prihvatljivo.
Aaaaaaaaaannnnddd... This BSOTY award goes to NATO and the rest of crew, for their complete lack of understanding of the logical disk structure and storage in general. I am therefore proud to present...

Code:
                           THE 7-BIT TROPHY
                                _______
                               _\     /_
                              ( |     | )
                               \|BSOTY|/
                                (_____)
                                ._| |_.
                                |_____|
Applause for our lucky and unrivaled winner!

Sto se tice citanja p0rna sa prepisanih diskova, zaista moras biti ortodoksni debil bez zdrave logike i iole tehnickog znanja da objavis tako nesto. Sto zapravo ne cudi od "institucija" tipo NATO, SUP Majdanpek, Zenska autonomna kuca i slicni. Volio bih u zivo stisnuti ruku maloumniku koji je bio u stanju to objaviti pod paskom nekakve institucije, da mu cestitam na kolicini bezmozglja i zahvalim mu sto moj 3TB disk zapravo efektivno ima 12 puta veci kapacitet, samo moram smisliti kako da dodjem do p0rna kojeg sam vec 6 puta prebrisao raznim zanrovima.

Mislim, o cemu mi pricamo? Tko moze povjerovat u takvu pricu i jos je pokusati argumentirati (sic!!!), osim osobe koja eksuli *ne misli* svojom glavom i nema apsolutno blage veze kako disk funkcionira, I wonder...

Imas kakav whitepaper, majke ti, to bi volio vidjeti vise nego Đesiku Albu raskerecenu!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote