View Single Post
Staro 26.09.2011., 01:31   #13637
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Je je, to je taj. Zadnji put kad smo buraz i ja išli gore, sjedio je u bircu prije tornja i dao nam podršku dok smo zadnje okretaja radili

Revelation je i dalje na bajku i ne ide nikamo za sada . Spreman sam na dogovor, ali u bescjenje ga nedam. Da bih htio 20mm osovinu (jer iza će sada ići 10mm TA), bih. Isto tako, ja se ne rajcam na Uturn i to. Sljeme je blago, sad mogu većinu sa 150mm odvoziti bez problema (na bajku koji prima 140mm vilice što znači da mi je BB visoko), a neke stvari su mi ionako više stvar sreće i kako se osjećam koji dan . No ako se onaj Srale pokrene, dobit će Revelation i U-turn . Koliko sam skužio, čim ekipa vidi U-turn na vilici odma prodaja skoči minimalno 248% .

Sutra će biti sve jasno ko' dan nadam se. Još da dođe jedan paket iz Europe - jao nitko sretniji od mene.

BTW, moram reći da Revelation nema lufta više u nogama. Točnije, nije ga nikada niti bilo . Sve je kriva prokleta stara rama i luft na shocku te nedovoljno stegnuti headset. Plus, Revelation je dobio servis i unutra je najkvalitetnija maščoba što postoji za vilice - Slick Honey.
MIK se može isto pohvaliti da je i njegov Dart među prvima sa tom maščobom. Ne znam koliko će držati, ali ono što sam vidio tokom servisa vilica, vrhunski podmazuje klizne površine gume i metala.