View Single Post
Staro 25.09.2011., 23:44   #13633
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Ma yebeš trku i sve to, sljedeći put kad idem na Sljeme zaustavljam svakog ko mi ide ususret Lojstekom nizbrdo. I 2-3 pitanja, znate li da ne smijete, znate li ikoju drugu stazu itd.
Ok kad netko ne zna, ali ovi mutavci znaju i svejedno.

Daje neki clue Vuco

@ Destro - don't hate me because I'm beautiful
---
Bum pogađao -
1. kupio si Hammerschmidt od onog Zadranina kak se zove Radovin ili neš?
2. Prodo si revelationa i pikno gore Talas-Lyrik-nekaj čudno poput onih Suntoura koje si tražio...
3. ofarbo si ga u pink da ti ide uz personality?
Neću zacoprat stvar, već sam se jednom poveselio prerano pa ga dobio u pak. Sutra kad bude u mojim rukama, ponosno ću objaviti sve.

Revelationa nisam prodao, ali se zainteresirani mogu javiti još uvijek. Za sad se nekolicina samo raspitavala i razmišlja.

Hammerschmidt mi ne ide na ramu, što ti je . A i težak je to pogon.

BTW, Suntour RCA Durolux je dobra vilja, šta god Bikeradar napisao. Damping je za naše potrebe vrh, malo može smetati onima koji rade velike skokove gdje fali malo high speed kompresije. BTW, cijena preko neta sa PDV-om i carinom je jeftinija 1000kn nego kod nas u u dućanu .

Sad si me podsjetio za pink- ne znam jel netko od Vas vidio dečka na Sljemenu sa pink bojom Yetija, usudio bih se reći 575 ili 7 model. Rama izgleda vrhunski. Pink boja na bajku je brutalna.
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ma prekrasnih padova je bilo, pogotovo kad smo se navikavali na SPD i slične stvari. Meni najdraži pad je bio na uzbrdici na gračanima kad je RedDwarfu pao lanac i trebali stat, a meni drugo sljeme s SPDom, stanem i onak se sam složim na bok
Ja neću zaboraviti kad je MIK napravio salto preko volana, na usponu na Lojsteku. Zapeo je za onaj korijen veliki nakon jačeg uspona poslije klupica (tamo di je blato najčešće čim padne kiša). Sad će on reći da je to zbog Darta, ali za to se treba biti i specijalan bajker
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kovinotokarska radionica Boris Kresl, Samoborska 81, 3730 711, 091 37 30 711

A crkva ti je jedno skretanje prije Jankomira kad ideš po Samoborskoj prema zapadu.
Sve jasno sada. Jer izgleda da mi lakše naći atomsku bombu nego poštenog tokara.